TianDe - козметика по древни тибетски рецепти - TianDe
Петък, 26.05.2017, 05:35
Главна Регистрация RSS
Добре дошли, Гост
Количка за пазаруване

КОЛИЧКАТА ВИ Е ПРАЗНА
SPA У ДОМА

SPA ПРОДУКТИ

 • Соли за тяло TianDe
 • Пилингите TianDe
 • SPA процедура на ръцете - визитна картичка на компанията
 • Напукани пети – STOP!
 • Тези продукти се основават на използването на уникалните свойства на природни източници и идеално отговарят на биологичните ритми на кожата, независимо от нейната възраст и тип.

 • СОЛИ ЗА ТЯЛО

  Солите за тяло регулират микроциркулацията, стимулират клетъчната енергия и подпомагат оттеглянето на ненужните токсини. Почистват, подхранват, омекотяват, заглаждат кожата. Имат антистресов и лифтинг ефект.

  ПИЛИНГИ

  Пилингите на компания Tiande се класифицират към групата на повърхностните козметични средства и действат в дълбочинните нива на епидермиса, без да нарушават неговата структура. В основата на тяхната формула са плодовите киселини - маслинова, ябълчна, гроздова, лимонова, млечна и др. Разработени са за домашна грижа за кожата.

  ИЗМИВАЩИ ГЕЛОВЕ

  В основата на геловете за измиване на лицето е мек почистващ компонент, който често се използва в детската козметика и биокозметиката — кокамидопропилбетаин и натурални активни компоненти като морски полизахариди, екстракт от перли, алое вера, зелен чай, хлорофил. Ефективно почистват кожата и връщат отличния ù външен вид.

  МАСКИ ЗА ТЯЛО

  Маските за тяло са абсолютно необходими за създаване на красиво и тонизирано тяло. Маската с вулканична пепел възстановява тонуса на кожата и заздравява нейната структура. Маската със сол от Мъртво море - подхранва кожата с микроелементи, поддържа еластичността и тонуса ù.

  време е
  информация

  ПРОМОЦИИ

  Промоциите са валидни от 1.03 до 31.05.2017 година. Компания TianDe си оставя правото за промяна на условията и срока на действието им.

  КАТАЛОГ БГ 2017

  Каталог за 2017 година. Съдържа нови продукти, които постепенно ще навлезят на българския пазар.

  БЪРЗИ ВРЪЗКИ
  СЪОБЩЕНИЕ ТЕЛЕФОН
  ЖЕНСКО ЗДРАВЕ МЪЖКО ЗДРАВЕ
  Категории
  ТЪРСИ
    в сайта
    в e-shop
  Архив на записите
  КОМЕНТАРИ
  20:25
  Мая
  Поръчах този продукт за моя приятел , още като пристигна ми хареса визията на опаковката . Отворихме го , прекрасен аромат - свеж , изтънчен - мъжкарс...
  08.04.2017
  17:43
  TianDe
  Здравейте,
  по-подходящи при мазен скалп и нужда от често измиване на косата са: 28.01.2017
  Здравейте. Искам да попитам шампоана с кератин за боядисана коса подходящ ли е за коса която изключително бързо се омазнява, тъй като това е шампоан-м...
  11.01.2017
  10:49
  ТАНЯ
  probvah go, mogo efikasen
  10.10.2016
  11:57
  Офис
  Здравейте, приемам този чай 5-ти ден. Чувствам се чудесно. Сутрин се събуждам свежа и отпочинала. През деня имам много повече енергия. Работата на чер...
  23.09.2016
  11:50
  Ani
  На моят съпруг, единият тестис се увеличи в 4 пъти. Посетихме лекар и му изписа антибиотик, постави диагноза << възпаление >>, изписа анти...
  01.02.2016
  11:47
  Nika
  За три седмици употреба се забелязва видимо намалено зачервяването и вената е по-малко видима.
  01.02.2016
  Много съм щастлива да споделя един резултат от изминалата седмица - моя съученичка имаше изпъкнало кокалче на китката на ръката - дали е мъртва кост и...
  01.02.2016
  Премахна ми тъмните кръгове под очите още след първото използване. Невероятен продукт! Освен това премахва умората, успокоява очите. Аз работя в шиваш...
  01.02.2016
  tianDe
  Вход във форума
  ПОСЕТИТЕЛИ
  • TIANDE - НЕБЕСНО СЪВЪРШЕНСТВО
   TIANDE - НЕБЕСНО СЪВЪРШЕНСТВО
  • ПРЕДСТАВИТЕЛСТО
   ПРЕДСТАВИТЕЛСТО
  • ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ
   ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ
  • НАГРАДИ 2011 Г.
   НАГРАДИ 2011 Г.
  • ОЩЕ НАГРАДИ
   ОЩЕ НАГРАДИ
  "Небесно съвършенство" - е  преводът от китайски на името на компанията. 
  Tianнебе, символ на чистота, величие и откъсване от светските неща.
   - в Китай, това e качество висока добродетелност, безупречно поведение и дисциплина. "De" представлява най - първичната естествена субстанция, която участва в изграждането на всички неща във Вселената, включително и човешкото тяло. "De" определя раждането, развитието и смъртта. Целият процес на човешкия живот е под влияние на "De". "De" дълбоко прониква в духовната сфера на човешкия живот и затова има голямо значение за неговия вътрешен свят. От древни времена, всред духовно напредналите хора на Китай обучението за "De" е получило значително внимание.
   
  И наистина, TianDe се стреми към съвършенство: в производството, в бизнеса, в отношенията между всички участници в бизнеса. През септември 2011 г. компания TianDe е носител на държавната награда - почетен медал "За професионализъм и бизнес репутация." През ноември 2014 г. корпорацията получи благодарности и признание от президента на Руската асоциация на геронтология и гериатрия, от председателя на Научния съвет на медицинските науки на геронтология и гериатрия, академик, професор В.Н. Шабалин. Те отбелязват, че корпорацията има значителен принос за изграждането на култура на здравословно хранене, безопасен живот и активно дълголетие на нацията. Тези награди свидетелстват за високата социална и обществена значимост на компания TianDe.
   
   
  ТanDe е руска козметична компания, основана през 2007 г., в чиято продукция са вложени хилядолетно изпитани рецепти на източната медицина,  съчетани с най-съвременни козметични технологии. Нейното производство е колекция от изключителни медико-профилактични здравни и козметични продукти, които напълно отразяват философията на компанията - "Красив е този, който е здрав!". В основата на продуктите на компания ТianDe са екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай.
         
  Популярността и търсенето на продуктите TianDe се определят от класическия закон на икономиката - "търсене и предлагане". Ценообразуването, опаковката, дизайна, уникалните формули вложени в продуктите позволяват на компанията да намери своите клиенти. Това са мъже и жени, юноши и хора в зряла възраст, които знаят, че да инвестират в своето здраве и добре поддържан външен вид е ключ за личен успех и благополучие!