TianDe - козметика по древни тибетски рецепти - СЪЗДАТЕЛИ НА БРЕНДА
Петък, 26.05.2017, 05:35
Главна Регистрация RSS
Добре дошли, Гост
Количка за пазаруване

КОЛИЧКАТА ВИ Е ПРАЗНА
SPA У ДОМА

SPA ПРОДУКТИ

 • Соли за тяло TianDe
 • Пилингите TianDe
 • SPA процедура на ръцете - визитна картичка на компанията
 • Напукани пети – STOP!
 • Тези продукти се основават на използването на уникалните свойства на природни източници и идеално отговарят на биологичните ритми на кожата, независимо от нейната възраст и тип.

 • СОЛИ ЗА ТЯЛО

  Солите за тяло регулират микроциркулацията, стимулират клетъчната енергия и подпомагат оттеглянето на ненужните токсини. Почистват, подхранват, омекотяват, заглаждат кожата. Имат антистресов и лифтинг ефект.

  ПИЛИНГИ

  Пилингите на компания Tiande се класифицират към групата на повърхностните козметични средства и действат в дълбочинните нива на епидермиса, без да нарушават неговата структура. В основата на тяхната формула са плодовите киселини - маслинова, ябълчна, гроздова, лимонова, млечна и др. Разработени са за домашна грижа за кожата.

  ИЗМИВАЩИ ГЕЛОВЕ

  В основата на геловете за измиване на лицето е мек почистващ компонент, който често се използва в детската козметика и биокозметиката — кокамидопропилбетаин и натурални активни компоненти като морски полизахариди, екстракт от перли, алое вера, зелен чай, хлорофил. Ефективно почистват кожата и връщат отличния ù външен вид.

  МАСКИ ЗА ТЯЛО

  Маските за тяло са абсолютно необходими за създаване на красиво и тонизирано тяло. Маската с вулканична пепел възстановява тонуса на кожата и заздравява нейната структура. Маската със сол от Мъртво море - подхранва кожата с микроелементи, поддържа еластичността и тонуса ù.

  време е
  информация

  ПРОМОЦИИ

  Промоциите са валидни от 1.03 до 31.05.2017 година. Компания TianDe си оставя правото за промяна на условията и срока на действието им.

  КАТАЛОГ БГ 2017

  Каталог за 2017 година. Съдържа нови продукти, които постепенно ще навлезят на българския пазар.

  БЪРЗИ ВРЪЗКИ
  СЪОБЩЕНИЕ ТЕЛЕФОН
  ЖЕНСКО ЗДРАВЕ МЪЖКО ЗДРАВЕ
  Категории
  ТЪРСИ
    в сайта
    в e-shop
  Архив на записите
  КОМЕНТАРИ
  20:25
  Мая
  Поръчах този продукт за моя приятел , още като пристигна ми хареса визията на опаковката . Отворихме го , прекрасен аромат - свеж , изтънчен - мъжкарс...
  08.04.2017
  17:43
  TianDe
  Здравейте,
  по-подходящи при мазен скалп и нужда от често измиване на косата са: 28.01.2017
  Здравейте. Искам да попитам шампоана с кератин за боядисана коса подходящ ли е за коса която изключително бързо се омазнява, тъй като това е шампоан-м...
  11.01.2017
  10:49
  ТАНЯ
  probvah go, mogo efikasen
  10.10.2016
  11:57
  Офис
  Здравейте, приемам този чай 5-ти ден. Чувствам се чудесно. Сутрин се събуждам свежа и отпочинала. През деня имам много повече енергия. Работата на чер...
  23.09.2016
  11:50
  Ani
  На моят съпруг, единият тестис се увеличи в 4 пъти. Посетихме лекар и му изписа антибиотик, постави диагноза << възпаление >>, изписа анти...
  01.02.2016
  11:47
  Nika
  За три седмици употреба се забелязва видимо намалено зачервяването и вената е по-малко видима.
  01.02.2016
  Много съм щастлива да споделя един резултат от изминалата седмица - моя съученичка имаше изпъкнало кокалче на китката на ръката - дали е мъртва кост и...
  01.02.2016
  Премахна ми тъмните кръгове под очите още след първото използване. Невероятен продукт! Освен това премахва умората, успокоява очите. Аз работя в шиваш...
  01.02.2016
  tianDe
  Вход във форума
  ПОСЕТИТЕЛИ
  Правообладатели на бренда TianDe
   
  Историята на фирмата започва когато петима богати бизнесмени решават да създадат козметична компания, чийто маркетинг да бъде лесен и достъпен за хората. Така през 2007 г. се ражда „TianDe”. Централният офис на компанията се намира в град Барнаул, който е административен център на Алтайския край и е крупен промишлен, научен и културен център на Сибирския федерален окръг. 
   

  АЛЕКСАНДЪР ЕЛКИН, Генерален директор на компания TianDe

  Главен стратег и идеолог на проектите, разработва франчайз-отношенията с партньорите на компанията. Професионалист с главна буква, човекът, за когото "чест" и "честност" са винаги на първо място. Постъпвай с другите така, както искаш те да постъпват с теб, принцип на Александър, благодарение на който той спечели най-дълбокото уважение на колеги и партньори. В TianDe, Александър пое най-трудната и отговорна роля - да развие идеята и условията, които могат да обединят милиони хора, желаещи да действат единомислещо в целеви отбор. Според него, партньорските отношения са в основата на бизнеса и са негов фундамент, "подпорна стена" на корпорацията. Александър Елкин е в постоянно търсене на новаторски идеи, които правят бизнесът в TianDe да бъде още по-привлекателен и печеливш. Той счита проекта TianDe изненадващо гъвкав: "Днес има всички условия не само за организация и осъществяване на бизнес със стабилен доход, но и за лично израстване".

   

  АНДРЕЙ ПОВАГИН, Изпълнителен директор на компания TianDe

  Довежда до успешното приключване на всички проекти на компанията. Мъжът, за когото думата "не", не съществува. "Щом има идея - значи има начини за нейното постигне", казва Андрей Повагин. Вярвайки, че едно истинско партньорство без доверие и приятелски отношения е невъзможно, Андрей практически изцяло е в командировки, лично общува с франчайзинг партньорите на компанията, от които зависи стратегическото развитие на корпорацията. "Днес аз се чувствам наистина горд от всички хора, с които вървим и ще вървим ръка за ръка по пътя на осъществяването на нашите глобални проекти", казва Андрей за партньорите на компанията. Това не са празни думи, зад тях стоят стотици и стотици хиляди благодарни партньори, които знаят Андрей като човек на думата и действието. Безкрайно вярва в идеите на корпорация, в която влага цялата си сила и душата, не изпитвайки и най-малкото съмнение, че бъдещето на компания TianDe е достойно място в топ три световни козметични компании.

   

  ТАТЯНА ПОЛЯКОВА, Търговски директор на компания TianDe

  Удостоена е с държавен медал "За професионализъм и бизнес репутация". Всички основни компоненти на успеха на TianDe - гъвкав маркетингов план, щедри промоции, висококвалифицирани обучения за партньорите на компанията - са в областта на компетентност на тази активна бизнес дама. Бързото реагирайки на промените в пазара, тя създава оптимални условия за успешно развитие на корпоративния бизнес. И в това се проявява истинския професионализъм - да чуеш вятъра на промяната и напътстваш компанията, като създаваш емоционална и бизнес атмосфера в екипа. Изглежда изненадващо, но всяка стъпка, всяко действие на Татяна в бизнеса по някакъв начин са свързани с такова "не бизнес" понятие, както любовта. Именно от любовта Татяна Полякова черпи сила за изграждане на партньорства. "Ако днес мога да получа малко късмет и да го дам на някой друг - аз ще го направя!" - казва Татяна.

   

  СВЕТЛАНА ШЕЙНОВА, Директор бизнес развитие на компания TianDe

  Известна е като автор на логотипа на TianDe  и наименованието на фирмата. Разработва успешните бизнес инструменти  на компанията, идеен вдъхновител на корпорацията. Отличава се с изключително креативно мислене и нетрадиционен поглед върху живота и бизнес отношенията. Определя своето отношение към работа, като цитира Конфуций: "Намери работа, която ти е по душа и от този момент нататък, ти никога няма да работиш". Описва работата в компанията чрез огромен брой ярки епитети: това е вдъхновение, опит, търсене, проучване, изпълнение, отговорност, риск, възторг, партньорство, екипност и др. В партньорството Светлана цени на първо място честността, почтеността и доверието.

     

  ИННА ЧИНЦОВА, Директор на асортимент политиката на компания TianDe

  Интересът и изучаването на културата на Изтока предопределят участието на Инна Чинцова  в проекта TianDe. Тя била уверена, че в живота е голям късметлия - работата ѝ е перфектен синтез на собствените ѝ стремежи, личен опит и професионални нужди. Управлявайки асортиментната политика на компанията, Ина създава оптимален трамплин за привличане на най-добрите франчайз - производители. "Идеалният продукт TianDe е продукт полезен, популярен и лесно  продаваем. Той трябва да помага на потребителите да решават своите непосредствени проблеми и едновременно да подобряват тяхното благосъстояние ",  казва тя. Инна е убедена, че компания TianDe има отлична позиция на пазара, но в същото време тя е само в ранния етап на своето развитие. Пред корпорацията има дълъг път и  огромен успех. Тя е убедена, че в бъдещето на TianDe е сред водещите световни козметични компании.