TianDe - козметика по древни тибетски рецепти - СЪЗДАТЕЛИ НА БРЕНДА
Понеделник, 23.01.2017, 19:02
Главна Регистрация RSS
Добре дошли, Гост
Количка за пазаруване
КОЛИЧКАТА ВИ Е ПРАЗНА
SPA У ДОМА

SPA ПРОДУКТИ

 • Соли за тяло TianDe
 • Пилингите TianDe
 • SPA процедура на ръцете - визитна картичка на компанията
 • Напукани пети – STOP!
 • Тези продукти се основават на използването на уникалните свойства на природни източници и идеално отговарят на биологичните ритми на кожата, независимо от нейната възраст и тип.

 • СОЛИ ЗА ТЯЛО

  Солите за тяло регулират микроциркулацията, стимулират клетъчната енергия и подпомагат оттеглянето на ненужните токсини. Почистват, подхранват, омекотяват, заглаждат кожата. Имат антистресов и лифтинг ефект.

  ПИЛИНГИ ЗА ТЯЛО

  Пилингите на компания Tiande се класифицират към групата на повърхностните козметични средства и действат в дълбочинните нива на епидермиса, без да нарушават неговата структура. В основата на тяхната формула са плодовите киселини - маслинова, ябълчна, гроздова, лимонова, млечна и др. Разработени са за домашна грижа за кожата.

  ИЗМИВАЩИ ГЕЛОВЕ

  В основата на геловете за измиване на лицето е мек почистващ компонент, който често се използва в детската козметика и биокозметиката — кокамидопропилбетаин и натурални активни компоненти като морски полизахариди, екстракт от перли, алое вера, зелен чай, хлорофил. Ефективно почистват кожата и връщат отличния ù външен вид.

  МАСКИ ЗА ТЯЛО

  Маските за тяло са абсолютно необходими за създаване на красиво и тонизирано тяло. Маската с вулканична пепел възстановява тонуса на кожата и заздравява нейната структура. Маската със сол от Мъртво море - подхранва кожата с микроелементи, поддържа еластичността и тонуса ù.

  информация

  ПРОМОЦИИ

  Промоциите са валидни от 4.01 до 31.01.2017 година. Компания TianDe си оставя правото за промяна на условията и срока на действието им.

  КАТАЛОГ БГ 2017

  Каталог за 2017 година. Съдържа нови продукти, които постепенно ще навлезят на българския пазар.

  БЪРЗИ ВРЪЗКИ
  СЪОБЩЕНИЕ ТЕЛЕФОН
  ЖЕНСКО ЗДРАВЕ МЪЖКО ЗДРАВЕ
  ТЪРСИ
    в сайта
    в e-shop
  КОМЕНТАРИ
  Здравейте. Искам да попитам шампоана с кератин за боядисана коса подходящ ли е за коса която изключително бързо се омазнява, тъй като това е шампоан-м...
  11.01.2017
  10:49
  ТАНЯ
  probvah go, mogo efikasen
  10.10.2016
  11:57
  Офис
  Здравейте, приемам този чай 5-ти ден. Чувствам се чудесно. Сутрин се събуждам свежа и отпочинала. През деня имам много повече енергия. Работата на чер...
  23.09.2016
  11:50
  Ani
  На моят съпруг, единият тестис се увеличи в 4 пъти. Посетихме лекар и му изписа антибиотик, постави диагноза << възпаление >>, изписа анти...
  01.02.2016
  11:47
  Nika
  За три седмици употреба се забелязва видимо намалено зачервяването и вената е по-малко видима.
  01.02.2016
  Много съм щастлива да споделя един резултат от изминалата седмица - моя съученичка имаше изпъкнало кокалче на китката на ръката - дали е мъртва кост и...
  01.02.2016
  Премахна ми тъмните кръгове под очите още след първото използване. Невероятен продукт! Освен това премахва умората, успокоява очите. Аз работя в шиваш...
  01.02.2016
  Този гланц е страхотен, стои на устните, като луксозно течно червило. Траен е. Зимата устните ми започнаха да губят гладкостта си, с няколко нанасяния...
  01.02.2016
  tianDe
  Вход във форума
  ПОСЕТИТЕЛИ
  Правообладатели на бренда TianDe
   
  Историята на фирмата започва когато петима богати бизнесмени решават да създадат козметична компания, чийто маркетинг да бъде лесен и достъпен за хората. Така през 2007 г. се ражда „TianDe”. Централният офис на компанията се намира в град Барнаул, който е административен център на Алтайския край и е крупен промишлен, научен и културен център на Сибирския федерален окръг. 
   
   

  АЛЕКСАНДЪР ЕЛКИН, Генерален директор на компания TianDe

  Главен стратег и идеолог на проектите, разработва франчайз-отношенията с партньорите на компанията. Професионалист с главна буква, човекът, за когото "чест" и "честност" са винаги на първо място. Постъпвай с другите така, както искаш те да постъпват с теб, принцип на Александър, благодарение на който той спечели най-дълбокото уважение на колеги и партньори. В TianDe, Александър пое най-трудната и отговорна роля - да развие идеята и условията, които могат да обединят милиони хора, желаещи да действат единомислещо в целеви отбор. Според него, партньорските отношения са в основата на бизнеса и са негов фундамент, "подпорна стена" на корпорацията. Александър Елкин е в постоянно търсене на новаторски идеи, които правят бизнесът в TianDe да бъде още по-привлекателен и печеливш. Той счита проекта TianDe изненадващо гъвкав: "Днес има всички условия не само за организация и осъществяване на бизнес със стабилен доход, но и за лично израстване".

   

  АНДРЕЙ ПОВАГИН, Изпълнителен директор на компания TianDe

  Довежда до успешното приключване на всички проекти на компанията. Мъжът, за когото думата "не", не съществува. "Щом има идея - значи има начини за нейното постигне", казва Андрей Повагин. Вярвайки, че едно истинско партньорство без доверие и приятелски отношения е невъзможно, Андрей практически изцяло е в командировки, лично общува с франчайзинг партньорите на компанията, от които зависи стратегическото развитие на корпорацията. "Днес аз се чувствам наистина горд от всички хора, с които вървим и ще вървим ръка за ръка по пътя на осъществяването на нашите глобални проекти", казва Андрей за партньорите на компанията. Това не са празни думи, зад тях стоят стотици и стотици хиляди благодарни партньори, които знаят Андрей като човек на думата и действието. Безкрайно вярва в идеите на корпорация, в която влага цялата си сила и душата, не изпитвайки и най-малкото съмнение, че бъдещето на компания TianDe е достойно място в топ три световни козметични компании.

   

  ТАТЯНА ПОЛЯКОВА, Търговски директор на компания TianDe

  Удостоена е с държавен медал "За професионализъм и бизнес репутация". Всички основни компоненти на успеха на TianDe - гъвкав маркетингов план, щедри промоции, висококвалифицирани обучения за партньорите на компанията - са в областта на компетентност на тази активна бизнес дама. Бързото реагирайки на промените в пазара, тя създава оптимални условия за успешно развитие на корпоративния бизнес. И в това се проявява истинския професионализъм - да чуеш вятъра на промяната и напътстваш компанията, като създаваш емоционална и бизнес атмосфера в екипа. Изглежда изненадващо, но всяка стъпка, всяко действие на Татяна в бизнеса по някакъв начин са свързани с такова "не бизнес" понятие, както любовта. Именно от любовта Татяна Полякова черпи сила за изграждане на партньорства. "Ако днес мога да получа малко късмет и да го дам на някой друг - аз ще го направя!" - казва Татяна.

   

  СВЕТЛАНА ШЕЙНОВА, Директор бизнес развитие на компания TianDe

  Известна е като автор на логотипа на TianDe  и наименованието на фирмата. Разработва успешните бизнес инструменти  на компанията, идеен вдъхновител на корпорацията. Отличава се с изключително креативно мислене и нетрадиционен поглед върху живота и бизнес отношенията. Определя своето отношение към работа, като цитира Конфуций: "Намери работа, която ти е по душа и от този момент нататък, ти никога няма да работиш". Описва работата в компанията чрез огромен брой ярки епитети: това е вдъхновение, опит, търсене, проучване, изпълнение, отговорност, риск, възторг, партньорство, екипност и др. В партньорството Светлана цени на първо място честността, почтеността и доверието.

     

  ИННА ЧИНЦОВА, Директор на асортимент политиката на компания TianDe

  Интересът и изучаването на културата на Изтока предопределят участието на Инна Чинцова  в проекта TianDe. Тя била уверена, че в живота е голям късметлия - работата ѝ е перфектен синтез на собствените ѝ стремежи, личен опит и професионални нужди. Управлявайки асортиментната политика на компанията, Ина създава оптимален трамплин за привличане на най-добрите франчайз - производители. "Идеалният продукт TianDe е продукт полезен, популярен и лесно  продаваем. Той трябва да помага на потребителите да решават своите непосредствени проблеми и едновременно да подобряват тяхното благосъстояние ",  казва тя. Инна е убедена, че компания TianDe има отлична позиция на пазара, но в същото време тя е само в ранния етап на своето развитие. Пред корпорацията има дълъг път и  огромен успех. Тя е убедена, че в бъдещето на TianDe е сред водещите световни козметични компании. 

   
  бутон за сайт