TianDe - козметика по древни тибетски рецепти - TianDe
Вторник, 24.01.2017, 21:19
Главна Регистрация RSS
Добре дошли, Гост
Количка за пазаруване
КОЛИЧКАТА ВИ Е ПРАЗНА
SPA У ДОМА

SPA ПРОДУКТИ

 • Соли за тяло TianDe
 • Пилингите TianDe
 • SPA процедура на ръцете - визитна картичка на компанията
 • Напукани пети – STOP!
 • Тези продукти се основават на използването на уникалните свойства на природни източници и идеално отговарят на биологичните ритми на кожата, независимо от нейната възраст и тип.

 • СОЛИ ЗА ТЯЛО

  Солите за тяло регулират микроциркулацията, стимулират клетъчната енергия и подпомагат оттеглянето на ненужните токсини. Почистват, подхранват, омекотяват, заглаждат кожата. Имат антистресов и лифтинг ефект.

  ПИЛИНГИ ЗА ТЯЛО

  Пилингите на компания Tiande се класифицират към групата на повърхностните козметични средства и действат в дълбочинните нива на епидермиса, без да нарушават неговата структура. В основата на тяхната формула са плодовите киселини - маслинова, ябълчна, гроздова, лимонова, млечна и др. Разработени са за домашна грижа за кожата.

  ИЗМИВАЩИ ГЕЛОВЕ

  В основата на геловете за измиване на лицето е мек почистващ компонент, който често се използва в детската козметика и биокозметиката — кокамидопропилбетаин и натурални активни компоненти като морски полизахариди, екстракт от перли, алое вера, зелен чай, хлорофил. Ефективно почистват кожата и връщат отличния ù външен вид.

  МАСКИ ЗА ТЯЛО

  Маските за тяло са абсолютно необходими за създаване на красиво и тонизирано тяло. Маската с вулканична пепел възстановява тонуса на кожата и заздравява нейната структура. Маската със сол от Мъртво море - подхранва кожата с микроелементи, поддържа еластичността и тонуса ù.

  информация

  ПРОМОЦИИ

  Промоциите са валидни от 4.01 до 31.01.2017 година. Компания TianDe си оставя правото за промяна на условията и срока на действието им.

  КАТАЛОГ БГ 2017

  Каталог за 2017 година. Съдържа нови продукти, които постепенно ще навлезят на българския пазар.

  БЪРЗИ ВРЪЗКИ
  СЪОБЩЕНИЕ ТЕЛЕФОН
  ЖЕНСКО ЗДРАВЕ МЪЖКО ЗДРАВЕ
  ТЪРСИ
    в сайта
    в e-shop
  КОМЕНТАРИ
  Здравейте. Искам да попитам шампоана с кератин за боядисана коса подходящ ли е за коса която изключително бързо се омазнява, тъй като това е шампоан-м...
  11.01.2017
  10:49
  ТАНЯ
  probvah go, mogo efikasen
  10.10.2016
  11:57
  Офис
  Здравейте, приемам този чай 5-ти ден. Чувствам се чудесно. Сутрин се събуждам свежа и отпочинала. През деня имам много повече енергия. Работата на чер...
  23.09.2016
  11:50
  Ani
  На моят съпруг, единият тестис се увеличи в 4 пъти. Посетихме лекар и му изписа антибиотик, постави диагноза << възпаление >>, изписа анти...
  01.02.2016
  11:47
  Nika
  За три седмици употреба се забелязва видимо намалено зачервяването и вената е по-малко видима.
  01.02.2016
  Много съм щастлива да споделя един резултат от изминалата седмица - моя съученичка имаше изпъкнало кокалче на китката на ръката - дали е мъртва кост и...
  01.02.2016
  Премахна ми тъмните кръгове под очите още след първото използване. Невероятен продукт! Освен това премахва умората, успокоява очите. Аз работя в шиваш...
  01.02.2016
  Този гланц е страхотен, стои на устните, като луксозно течно червило. Траен е. Зимата устните ми започнаха да губят гладкостта си, с няколко нанасяния...
  01.02.2016
  tianDe
  Вход във форума
  ПОСЕТИТЕЛИ
  • TIANDE - НЕБЕСНО СЪВЪРШЕНСТВО
   TIANDE - НЕБЕСНО СЪВЪРШЕНСТВО
  • ПРЕДСТАВИТЕЛСТО
   ПРЕДСТАВИТЕЛСТО
  • ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ
   ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ
  • НАГРАДИ 2011 Г.
   НАГРАДИ 2011 Г.
  • ОЩЕ НАГРАДИ
   ОЩЕ НАГРАДИ
  "Небесно съвършенство" - е  преводът от китайски на името на компанията. 
  Tianнебе, символ на чистота, величие и откъсване от светските неща.
   - в Китай, това e качество висока добродетелност, безупречно поведение и дисциплина. "De" представлява най - първичната естествена субстанция, която участва в изграждането на всички неща във Вселената, включително и човешкото тяло. "De" определя раждането, развитието и смъртта. Целият процес на човешкия живот е под влияние на "De". "De" дълбоко прониква в духовната сфера на човешкия живот и затова има голямо значение за неговия вътрешен свят. От древни времена, всред духовно напредналите хора на Китай обучението за "De" е получило значително внимание.
   
  И наистина, TianDe се стреми към съвършенство: в производството, в бизнеса, в отношенията между всички участници в бизнеса. През септември 2011 г. компания TianDe е носител на държавната награда - почетен медал "За професионализъм и бизнес репутация." През ноември 2014 г. корпорацията получи благодарности и признание от президента на Руската асоциация на геронтология и гериатрия, от председателя на Научния съвет на медицинските науки на геронтология и гериатрия, академик, професор В.Н. Шабалин. Те отбелязват, че корпорацията има значителен принос за изграждането на култура на здравословно хранене, безопасен живот и активно дълголетие на нацията. Тези награди свидетелстват за високата социална и обществена значимост на компания TianDe.
   
   
  ТanDe е руска козметична компания, основана през 2007 г., в чиято продукция са вложени хилядолетно изпитани рецепти на източната медицина,  съчетани с най-съвременни козметични технологии. Нейното производство е колекция от изключителни медико-профилактични здравни и козметични продукти, които напълно отразяват философията на компанията - "Красив е този, който е здрав!". В основата на продуктите на компания ТianDe са екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай.
         
  Популярността и търсенето на продуктите TianDe се определят от класическия закон на икономиката - "търсене и предлагане". Ценообразуването, опаковката, дизайна, уникалните формули вложени в продуктите позволяват на компанията да намери своите клиенти. Това са мъже и жени, юноши и хора в зряла възраст, които знаят, че да инвестират в своето здраве и добре поддържан външен вид е ключ за личен успех и благополучие!
   
  бутон за сайт